Goedkoopste Woonverzekering vergelijken & berekenen – Online en snel

Op deze pagina kun je woonverzekeringen vergelijken. Je kunt de verzekeringen in een pakket afsluiten en pakketkorting krijgen. Daarnaast kun je ook de autoverzekering, aansprakelijkheidsverzekering en reisverzekering opnemen in je pakket. Zo ben je nog goedkoper uit!.

Wij helpen je graag

Bel 0186-607268 »

Tussen 09:00 en 17:00 staan wij je graag te woord. Neem gerust contact op als je vragen hebt over een verzekering.

Stuur ons een e-mail »

Stuur ons een e-mail en onze medewerkers nemen zo snel mogelijk contact met je op.

Voordelen

  • Online woonverzekeringen vergelijken
  • Na afsluiten direct verzekerd
  • Telefonische ondersteuning

wonen.

Jouw woning direct verzekerd

Als je via Verzekeringen-Online je woonverzekeringen vergelijkt en afsluit dan is je woning direct verzekerd. Je moet natuurlijk wel de gegevens juist invoeren.

Een woonverzekering in minuten

Als je een verzekering voor je woning nodig hebt en je wilt eenvoudig online de premie voor je woonverzekering berekenen dan ben je aan het juiste adres. Binnen enkele minuten kan je woning verzekerd zijn!

Goedkope woonverzekering

Wij bieden je premies aan van meerdere woonverzekeraars. Je kan zelf de woonverzekering kiezen die bij jou past. Maak een berekening voor goedkope woonverzekeringen. Zoek zelf de goedkoopste.

[RICH_REVIEWS_SNIPPET category=”Woonverzekering”]

[RICH_REVIEWS_SHOW category=”Woonverzekering”]

Vergelijk woonverzekering in pakket

Als je je woonverzekeringen afsluit in een pakket kan je bij verzekeraars veel voordeel krijgen. Daarom bieden wij je de mogelijkheid om pakketten van verzekeraars te vergelijken. Naast je woonverzekeringen (de inboedel- en opstalverzekering) kun je ook de volgende verzekeringen no opnemen in je pakket:

  • autoverzekering;
  • aansprakelijkheidsverzekering;
  • reisverzekering.

Stel zelf een pakket samen met woonverzekeringen en andere verzekeringen die jij nodig hebt, maak online een vergelijking en check hoe goedkoop jij uit bent.

Weblog Woonverzekering

Bent u verzekerd tegen funderingsproblemen?

Uit onderzoek is gebleken dat het aantal huizen met funderingsproblemen fors is toegenomen het afgelopen jaar. Vooral het rappe tempo is reden tot zorg.Het Kenniscentrum Aanpak Funderingsproblematiek (KCAF) meldt dat ongeveer een miljoen huizen dreigen te verzakken. Hoe zit het met uw woning en mocht […]

Lees meer »

Zonnepanelen, verzekeren met een opstal- of inboedelverzekering?

Het is de toekomst van onze energie: zonnepanelen. Steeds meer mensen plaatsen vandaag de dag zonnepanelen op hun dak voor het opwekken van eigen energie. Grote vraag is, vallen ze onder uw woonverzekering? Wij leggen het voor u uit. Opstalverzekering voor zonnepanelen Bij het hebben […]

Lees meer »

Woonverzekeringen: schade door een bevroren waterleiding

De feestdagen staan voor de deur en daarmee ook de koudere dagen van het jaar. Wanneer het vriest heeft je woning het ook zwaarder te verduren. Met name waterleidingen en kranen willen nog wel eens stuk gaan als het vriest. De gevolgschade is verzekerd op […]

Lees meer »