Online woonverzekering

  • Online je woonverzekeringen afsluiten? Via Verzekeringen-Online kan je diverse woonverzekeringen en andere verzekeringen in een pakket afsluiten. Zo kun je een aardig bedrag besparen.

Online woonverzekering afsluiten – goedkoop en snel

Woonverzekering

Als je eigenaar bent van een woning dan is het verstandig om een opstalverzekering af te sluiten. Je woning is veel geld waard en wanneer je schade hebt aan je woning dan wil je graag dat je dit niet zelf hoeft te betalen. Bij grote schades door bijvoorbeeld brand is het voor veel mensen niet eens mogelijk om zelf de schade te betalen. Ook de spullen in je woning vertegenwoordigen een grote waarde. De spullen die je in je woning hebt kan je ook verzekeren met een inboedelverzekering.

Verzekeringen-Online biedt de mogelijkheid om online een vergelijking te maken van pakketten voor woonverzekeringen. De inboedel- en opstalverzekering kan je afsluiten in één pakket. Ook andere verzekeringen kan je afsluiten in dit pakket, op deze manier kan je vaak flink besparen op je verzekeringen.

Wij helpen je graag

Bel 0186-607268 »

Tussen 09:00 en 17:00 staan wij je graag te woord. Neem gerust contact op als je vragen hebt over een verzekering.

Stuur ons een e-mail »

Stuur ons een e-mail en onze medewerkers nemen zo snel mogelijk contact met je op.

Voordelen

  • Online woonverzekeringen vergelijken
  • Na afsluiten direct verzekerd
  • Telefonische ondersteuning

woonverzekering-online

Woonverzekering Overall rating: ★★★★★ 4.6 based on 3 reviews
5 1

Woonverzekeringen in een pakket

★★★★★
5 5 1
Ik wilde eerst alleen mijn auto verzekeren, maar toen zag ik dat ik ook woonverzekeringen erbij kon afsluiten dus gelijk mijn inboedel en opstal meeverzekerd. Toen kreeg ik korting. Helemaal tevreden dus.

Pakket

★★★★★
5 5 1
Fijn dat je meerdere pakket van meerdere verzkeeraars kon vergelijken en alles in 1 x afgesloten

Woonpakket

★★★★☆
4 5 1
Ik heb mn opstal en inboedel verzekerd via het pakket. De stappen moest ik even doorlopen maar daarna goed gesloten. Goede prmie. Tevreden!

Weblog Woonverzekering

Zonnepanelen, verzekeren met een opstal- of inboedelverzekering?

Het is de toekomst van onze energie: zonnepanelen. Steeds meer mensen plaatsen vandaag de dag zonnepanelen op hun dak voor het opwekken van eigen energie. Grote vraag is, vallen ze onder uw woonverzekering? Wij leggen het voor u uit. Opstalverzekering voor zonnepanelen Bij het hebben […]

Lees meer »

Woonverzekeringen: schade door een bevroren waterleiding

De feestdagen staan voor de deur en daarmee ook de koudere dagen van het jaar. Wanneer het vriest heeft je woning het ook zwaarder te verduren. Met name waterleidingen en kranen willen nog wel eens stuk gaan als het vriest. De gevolgschade is verzekerd op […]

Lees meer »

Stormschade: wat te doen?

Het kan soms flink stormen in Nederland. Grote takken worden van bomen gescheurd, dakpannen kunnen van het dak waaien en ga zo maar door. De meest voorkomende schade als het stormt in Nederland is een beschadigde schutting. Gelukkig kun je een verzekering afsluiten om stormschade […]

Lees meer »