Zomervakantie geboekt? Deze 3 verzekeringen heeft u minimaal nodig

Heeft u uw zomervakantie al geboekt? Wordt het dit jaar een all-inclusive vakantie, of misschien een actieve vakantie waar u gaat kajakken, mountainbiken, surfen of lange wandeltochten gaat maken? Hoe dan ook, het is erg belangrijk dat u goed verzekerd bent tijdens uw vakantie. Een reisverzekering is vaak nog maar het begin. Graag leggen wij 3 verzekeringen aan u voor die u minimaal nodig heeft om goed verzekerd te zijn tijdens uw zomervakantie.

1.Reisverzekering

De belangrijkste verzekering is een reisverzekering. Deze kunt u zien als de basisverzekering voor uw vakantie. De reisverzekering is uit te breiden met verschillende dekkingen die het beste de risico’s dekken van uw vakantie. Op die manier weet u zeker dat u gedekt bent voor onvoorziene medische kosten, gestolen of verloren bagage of kosten van schade die u maakt aan het eigendom van anderen. Gaat u veel op reis? Dan is een doorlopende reisverzekering voordeliger dan een kortlopende reisverzekering. Let altijd goed op de polisvoorwaarden van de verzekering.

2.Annuleringsverzekering

Het kan helaas altijd voorkomen dat voor u op vakantie gaat, of tijdens uw vakantie de reis onverwachts geannuleerd dient te worden

n. Zeker bij het hebben van een actieve vakantie is de kans op een blessure aanwezig. Een annuleringsverzekering biedt in dit soort gevallen uitkomst. U kunt hiermee namelijk kosteloos uw reis annuleren zonder dat u een deel of het gehele reisbedrag kwijt raakt. Let wel goed op, de voorwaarden van een annuleringsverzekering verschillen per verzekeraar.

3.Autoverzekering, Globetrotter verzekering of andere zaken?

Bent u van plan om een auto te huren tijdens uw vakantie? Let dan goed op de autoverzekering van de verhuurder of reisorganisatie. Of gaat u voor langere tijd op reis i.v.m. stage of werk? Dan kunt u baat hebben bij het afsluiten van een globetrotter verzekering. Het is altijd belangrijk om na te gaan of al uw activiteiten en materialen goed verzekerd zijn tijdens uw vakantie. Mocht u hierover twijfels of vragen hebben neem dan contact met ons op. Wij zijn bereikbaar op maandag tot en met vrijdag van 09:00 tot 17:00 uur via: 0186 60 72 68. U kunt ons natuurlijk ook een e-mail sturen.

Deel dit bericht:
Facebooktwittermail
Volg ons:
Facebooktwitter