Ideale verzekeringen voor uw bruiloft

Uw trouwdag moet de mooiste dag van uw leven zijn. Vaak dient er veel geregeld te worden om de bruiloft tot een sprookje te maken. Echter brengt een bruiloft ook verschillende risico’s met zich mee. Het goede nieuws is dat u zich voor deze risico’s kunt verzekeren. Wij leggen u graag uit welke verzekeringen u kunt afsluiten voor een risicovrij huwelijksfeest!

Het nemen van een bruiloftsverzekering

Voor een bruiloft is er nu de bruiloftverzekering, dit is een verzekering die eventuele financiële schade dekt tijdens uw bruiloft. Denk hierbij aan schade op de trouwlocatie, schade of een ongeluk met de trouwwagen of een onverwachte opzegging van de artiest die op uw bruiloft zou zingen. Voor u de verzekering afsluit dient u altijd goed na te denken wat u wel of niet gedekt wilt hebben. En zorg ervoor dat u altijd een plan B heeft mocht er onverwachts iets mis gaan.

Een autoverzekering

Veel mensen doen voor hun bruiloft een trouwauto huren. Echter biedt een standaard WA-verzekering geen dekking indien u schade krijgt met deze trouwauto. Dit valt namelijk buiten de standaard WA-dekking. Met een speciale toegevoegde dekking aan uw bruiloftverzekering kunt u zich hiervoor wel verzekeren.

Een annuleringsverzekering

Een andere verzekering die goed van pas kan komen is een annuleringsverzekering. Het gebeurd namelijk vaak dat een bruiloft of huwelijksreis uitgesteld dient te worden. In dit soort gevallen is het fijn om te weten dat u het feest of uw reis kosteloos kunt annuleren of om kunt boeken.

Met bovenstaande verzekeringen kunt u zich goed dekking tegen de financiële risico’s tijdens uw bruiloft. Mocht er toch iets onverwachts gebeuren dan kunt u natuurlijk ook altijd nog kijken of er iets te regelen valt met de verhuurder van uw trouwlocatie of trouwauto. Vaak zijn zij namelijk zelf ook verzekerd tegen onverwachte schades.

Wilt u meer informatie m.b.t. de bovenstaande verzekeringen voor uw bruiloft? Informeer dan geheel vrijblijvend bij onze adviseurs. Wij zijn bereikbaar op maandag tot en met vrijdag van 09:00 tot 17:00 uur via: 0186 60 72 68. U kunt ons natuurlijk ook een e-mail sturen.

Deel dit bericht:
Facebooktwittermail
Volg ons:
Facebooktwitter