Rechtsbijstandverzekeringen DAS / ARAG vergelijken & berekenen – Online en snel

Wij helpen je graag

Bel 0186-607268 »

Tussen 09:00 en 17:00 staan wij je graag te woord. Neem gerust contact op als je vragen hebt over een verzekering.

Stuur ons een e-mail »

Stuur ons een e-mail en onze medewerkers nemen zo snel mogelijk contact met je op.

Waarom een rechtsbijstandverzekering?

Veel Nederlanders hebben een rechtsbijstandverzekering. Het aantal rechtsbijstandverzekering neemt jaarlijks toe in Nederland. Steeds meer mensen willen de zekerheid dat wanneer ze een juridisch conflict krijgen ze verzekerd zijn tegen de kosten van juridische hulp. Logisch, want deze kosten kunnen hoog oplopen. Om deze kosten niet zelf te hoeven betalen sluit je dus een rechtsbijstandsverzekering af. Dit kan online en doe je snel via Verzekeringen-Online.nl.

Een vergelijking van DAS en ARAG

Via Verzekeringen-Online kun je op de website een vergelijking maken van de verzekeringen van DAS en ARAG. Lees goed de dekkingen van de diverse modules van beide rechtsbijstandsverzekeraars door en maak vervolgens de afweging voor welk verzekeraar je kiest.

Heb je een verzekering uitgekozen? Dan kun je deze afsluiten binnen vijf minuten.

Weblog Rechtsbijstandverzekering

Schade en eigen risico zorgverzekering verhalen na een aanrijding

Mocht het gebeuren dat u betrokken raakt bij een aanrijding en in het ziekenhuis behandeld dient te worden, dan is er sprake van letselschade. De ziekenhuiskosten vallen dan automatisch onder de dekking van uw basisverzekering. Mocht u nog beschikking hebben over uw eigen risico dan […]

Lees meer »