Over ons

Verzekeringen-Online is een website waar je online verzekeringen kunt vergelijken en afsluiten. Door een goede vergelijking te maken kan je vaak veel geld besparen.

Via verzekeringen-online.nl kun je auto-, inboedel-, opstal-, reis- en rechtsbijstand-, oldtimer-, motor-, bromfiets-, aansprakelijkheids, caravan en pleziervaartuigverzekeringen online vergelijken en afsluiten.

Verzekeringen-Online bestaat sinds 2004 en was één van de eerste Nederlandse websites waar consumenten verzekeringen konden vergelijken. Sindsdien hebben wij al velen mensen geholpen bij het afsluiten van een verzekering.

Wat wij voor je doen

Veel mensen vinden het regelen van hun verzekeringen niet eenvoudig of leuk. Wij zorgen ervoor dat je via onze website eenvoudig en snel je verzekering kunt afsluiten. Je bent direct verzekerd. Heb je al een verzekering? Dan kan je bij Verzekeringen-Online uitzoeken of je kunt besparen op je verzekering. Dit is vaak het geval, zeker als je al verzekering in één pakket onderbrengt.

Hulp nodig?

Heb je hulp nodig bij het afsluiten van je verzekeringen? Geen probleem, onze medewerkers zijn gewoon bereikbaar via telefoon en per e-mail. Neem gerust contact met ons op.

Waarom Verzekeringen-Online?

Ben je nog niet overtuigd van Verzekeringen-Online? Hier een aantal voordelen die je hebt als je via ons je verzekeringen vergelijkt en afsluit:

  • Snel eenvoudig online verzekeringen vergelijken
  • Online afsluiten, direct verzekerd
  • Ondersteuning bij het afsluiten van een verzekering, per mail of telefonisch
  • Wij bieden verzekeringen aan van in totaal meer dan 20 gerenommeerde maatschappen, de keuze is aan jou

Hoe vergelijken wij de verzekeringen?

Op onze website worden verzekeringen van meerdere verzekeraars getoond. De verzekeringen worden in het premieoverzicht gesorteerd op prijs. Je kunt zo zelf zien welke verzekering de goedkoopste is. Daarnaast kan je vanuit het premieoverzicht polisvoorwaarden openen, het is altijd verstandig om je polisvoorwaarden door te lezen en te checken of deze aansluiten op jouw wensen.

Waar verdienen wij aan?

Via Verzekeringen-Online kan je verzekeringen vergelijken en online afsluiten. Je kunt zelf een verzekering kiezen die aansluit op jouw wensen. Wij verdienen niks wanneer jij verzekeringen vergelijkt. Verzekeringen-Online verdient geld wanneer jij een verzekering afsluit. Wij krijgen namelijk een doorlopende vergoeding gebaseerd op de premie die jij betaalt. Deze vergoeding krijgen wij zo lang jouw verzekering loopt. Hiervoor verzorgen wij onder meer het afsluiten van je verzekering, kun je bij ons terecht met vragen en werken wij aan onze website en informatievoorziening.

De rangschikking van onze verzekeringen is niet gebaseerd op de vergoeding die wij ontvangen. De rangschikking is namelijk puur gebaseerd op de premie die u maandelijks betaalt als u de verzekering afsluit. De verzekering met de laagste premie staat bovenaan. Daarnaast tonen wij ook alle verzekeringen die wij aanbieden in één overzicht, wij houden geen verzekeringen achter.