Goedkoopste oldtimerverzekering vergelijken & berekenen – Online en snel

Wij helpen je graag

Bel 0186-607268 »

Tussen 09:00 en 17:00 staan wij je graag te woord. Neem gerust contact op als je vragen hebt over een verzekering.

Stuur ons een e-mail »

Stuur ons een e-mail en onze medewerkers nemen zo snel mogelijk contact met je op.

Voordelen

  • Bereken online je premie binnen 1 minuut
  • Online afsluiten en direct verzekerd
  • Vergelijk zelf premies
  • Vragen? Wij zijn telefonisch bereikbaar

oldtimer-citroen.

Je oldtimer is direct verzekerd

Je oldtimerverzekering kan je online regelen en je bent direct verzekerd. Je klassieker krijgt voorlopige dekking en je mag meteen tijden. Je moet de online verzekeringsaanvraag uiteraard wel correct invullen.

Eenvoudig afsluiten

Bij Verzekeringen-Online kan je in een paar klikken jouw oldtimerverzekering afsluiten. Gemakkelijker kan haast niet. Binnen een minuut weet je de premie van de oldtimerverzekering. Wanneer je de verzekering wilt afsluiten is ook dit een kwestie van minuten. Neem wel even de tijd om naar de polisvoorwaarden te kijken.

Vergelijk zelf oldtimerverzekering

Maak een berekening en je hebt binnen één minuut inzicht in de prijs van de oldtimerverzekering die we aanbieden. Het aanbod is afhankelijk van de eigenschappen van je oldtimer. Het kan goed zijn dat als je gaat berekenen er slechts één oldtimerverzekering in de vergelijking verschijnt.

[RICH_REVIEWS_SNIPPET category=”Oldtimerverzekering”]

[RICH_REVIEWS_SHOW category=”Oldtimerverzekering”]

Eenvoudige je oldtimerverzekering vergelijken en goedkoop afsluiten

Via onze website kun je eenvoudig een verzekeringspremie opzoeken voor je oldtimer. Afhankelijk van de eigenschappen van jouw klassiek krijg je één of meerdere verzekeringen in een vergelijking / overzicht. Staat er een goedkope of interessante verzekering voor jou tussen? Dan sluit je de verzekering eenvoudig online af. Binnen een minuut of vijf is jouw oldtimer verzekerd. Je kan gelijk de weg op met de goedkoopste oldtimerverzekering.

Wat moet je invullen om de vergelijking te maken?

Om de vergelijking te kunnen maken en één of meerdere premies van ons terug te krijgen heb je een aantal gegeven van je oldtimer nodig. Deze gegevens worden alleen gebruikt om je snel een premie te kunnen geven. Als je geen verzekering oldtimer afsluit dan worden de gegevens uiteraard niet bewaard. De volgende gegevens moet je mogelijk even opzoeken voor je een vergelijking gaat maken:

  • kenteken;
  • beveiligingsklasse, indien aanwezig;
  • aantal kilometers dat je maximaal per jaar rijdt;