Goedkoopste Kortlopende reisverzekering vergelijken & berekenen – Online en snel

Wij helpen je graag

Bel 0186-607268 »

Tussen 09:00 en 17:00 staan wij je graag te woord. Neem gerust contact op als je vragen hebt over een verzekering.

Stuur ons een e-mail »

Stuur ons een e-mail en onze medewerkers nemen zo snel mogelijk contact met je op.

Voordelen

  • Bereken binnen 1 minuut premies
  • Zoek de goedkoopste reisverzekering
  • Online afsluiten en direct verzekerd
  • Telefonisch goed bereikbaar

verzekerd-op-reis

Kortlopende reisverzekering vergelijken

Bij Verzekeringen-Online kan je online kortlopende reisverzekeringen berekenen en vergelijken van meerdere verzekeraars. Binnen een minuutje heb je de premies op je beeldscherm. Maak een berekening, vergelijk eenvoudig reisverzekeringen en sluit af.

Je reis direct online verzekeren

Heb je per direct een reisverzekering nodig die goedkoop is? Maak een vergelijking en sluit je kortlopende reisverzekering online af. Je hebt direct je verzekering geregeld. Zonder zorgen op vakantie!

Contact per telefoon of mail

Heb je vragen over je reisverzekering? Geen probleem. Onze specialisten kan je bereiken per e-mail of telefoon. Ze staan je graag te woord.

[RICH_REVIEWS_SNIPPET category=”Kortlopendereisverzekering”]

[RICH_REVIEWS_SHOW category=”Kortlopendereisverzekering”]

Eenvoudig, snel en goedkoop een kortlopende reisverzekering

Via Verzekeringen-Online kan je online een kortlopende reisverzekering vergelijken en afsluiten. Het maken van een berekening is alles behalve moeilijk, dit doe je binnen een minuut. Staat er in de vergelijking een verzekering die je wilt afsluiten? Dan kun je dit ook binnen vijf minuten snel doen. Zo weet je zeker dat je goed verzekerd op reis gaat.

Waar moet je op letten bij het vergelijken?

De premies van verzekeraars verschillen. Dat geldt ook voor de voorwaarden. In eerste instantie is het zaak dat je op de hoogte bent van de bestaande aanvullende dekkingen en de juiste dekking afsluit bij je verzekeringen. Lees vervolgens nog een keertje de polisvoorwaarden door en kijk of deze aansluiten op je verwachtingen. Je kunt de polisvoorwaarden van de reisverzekeringen openen vanuit de vergelijking.

Weblog Reisverzekering

Welke regels gelden er op de skipiste?

Weet u welke regels er gelden op de skipiste? Inmiddels zit het wintersportseizoen er bijna op maar misschien bent u vanwege de goede sneeuw condities nog van plan om richting de alpen te gaan. Miljoenen Nederlanders gaan elk jaar op wintersport en ruim 65.000 hiervan […]

Lees meer »

Vergoeding bij vertraging met een reis- of annuleringsverzekering

Indien u op reis gaat met het vliegtuig is het altijd verstandig om een annuleringsverzekering af te sluiten. Mocht uw vlucht vertraging oplopen dan heeft u in de meeste gevallen recht op een vergoeding van maximaal 3 dagen. Er zijn echter ook andere situaties waarin […]

Lees meer »

Zomervakantie geboekt? Deze 3 verzekeringen heeft u minimaal nodig

Heeft u uw zomervakantie al geboekt? Wordt het dit jaar een all-inclusive vakantie, of misschien een actieve vakantie waar u gaat kajakken, mountainbiken, surfen of lange wandeltochten gaat maken? Hoe dan ook, het is erg belangrijk dat u goed verzekerd bent tijdens uw vakantie. Een […]

Lees meer »