Online Kortlopende reisverzekering

 • Ga je op vakantie en heb je een reisverzekering nodig? Vergelijk en sluit binnen enkele minuten een reisverzekering af en ga goed verzekerd op vakantie!
  1. Vergelijk reisverzekeringen
  2. Selecteer reisverzekering
  3. Verzeker jouw reis

Online kortlopende reisverzekering afsluiten – Goedkoop en snel

Kortlopende reisverzekering

De kortlopende reisverzekering is geschikt voor mensen die incidenteel en niet al te lang op vakantie gaan. In dit geval is een kortlopende reisverzekering goedkoper dan een doorlopende reisverzekering. Je kan kortlopende reisverzekeringen vergelijken via onze website. Kies zelf de beste en goedkoopste verzekering! Verzekeringen gevonden? Dan kan je hem snel online afsluiten.

Wanneer je langer dan twee weken of meerdere malen per jaar op vakantie gaat dan wordt het interessant om de prijs van een doorlopende reisverzekering ook eens te bekijken. Mogelijk ben je dan voor (bijna) dezelfde kosten het hele jaar door op reis verzekerd.

Kortlopende verzekering – aanvullende dekkingen

Je kan de kortlopende reisverzekering afstellen naar je eigen wensen. Zo kan je bij de kortlopende reisverzekering ook de volgende extra dekkingen afsluiten:

 • Geld en reischeques
 • Automobilistenhulpverzekering
 • Wintersport / bijzondere sporten

Annuleringsverzekering

Naast de extra dekkingen kan je bij je kortlopende reisverzekering ook een annuleringsverzekering afsluiten. De annuleringsverzekering heeft in dit geval betrekking op de reis waarvoor je de reisverzekering afsluit.

Wij helpen je graag

Bel 0186-607268 »

Tussen 09:00 en 17:00 staan wij je graag te woord. Neem gerust contact op als je vragen hebt over een verzekering.

Stuur ons een e-mail »

Stuur ons een e-mail en onze medewerkers nemen zo snel mogelijk contact met je op.

Voordelen

 • Bereken binnen 1 minuut premies
 • Zoek de goedkoopste reisverzekering
 • Online afsluiten en direct verzekerd
 • Telefonisch goed bereikbaar

kortlopende-reis-verzekering-online-afsluiten

[RICH_REVIEWS_SNIPPET category=”Kortlopendereisverzekering”]

[RICH_REVIEWS_SHOW category=”Kortlopendereisverzekering”]

Weblog Reisverzekering

Welke regels gelden er op de skipiste?

Weet u welke regels er gelden op de skipiste? Inmiddels zit het wintersportseizoen er bijna op maar misschien bent u vanwege de goede sneeuw condities nog van plan om richting de alpen te gaan. Miljoenen Nederlanders gaan elk jaar op wintersport en ruim 65.000 hiervan […]

Lees meer »

Vergoeding bij vertraging met een reis- of annuleringsverzekering

Indien u op reis gaat met het vliegtuig is het altijd verstandig om een annuleringsverzekering af te sluiten. Mocht uw vlucht vertraging oplopen dan heeft u in de meeste gevallen recht op een vergoeding van maximaal 3 dagen. Er zijn echter ook andere situaties waarin […]

Lees meer »

Zomervakantie geboekt? Deze 3 verzekeringen heeft u minimaal nodig

Heeft u uw zomervakantie al geboekt? Wordt het dit jaar een all-inclusive vakantie, of misschien een actieve vakantie waar u gaat kajakken, mountainbiken, surfen of lange wandeltochten gaat maken? Hoe dan ook, het is erg belangrijk dat u goed verzekerd bent tijdens uw vakantie. Een […]

Lees meer »