Online inboedelverzekering

  • Online inboedelverzekering afsluiten? Zoek de goedkoopste inboedelverzekering en sluit binnen enkele minuten af. Bespaar nu op je inboedelverzekering.

Online Inboedelverzekering afsluiten – Goedkoop en snel

Inboedelverzekering

Of het nou om een huur- of koopwoning gaat, je hebt spullen in je woning een inboedel met een bepaalde waarde. Jouw spullen kunnen om uiteenlopende redenen beschadigen, het is wel zo fijn als je niet zelf voor de kosten hoeft op te draaien. Veel risico’s kan je verzekeren met een inboedelverzekering. Bij Verzekeringen-Online kun je online een inboedelverzekering afsluiten.

Dekking inboedelverzekeringen

Je kunt zoals bij meer verzekeringen ook bij de inboedelverzekering kiezen tussen meerdere dekkingen. Voor de inboedelverzekeringen kan je een keuze maken uit:

  • Extra Uitgebreid
  • All-Risk

De Extra Uitgebreid dekking biedt dekking voor de in de voorwaarden genoemde voorvallen. Een All-Risk dekking biedt dekking tegen elk ‘plotseling van buiten komend onheil’.

Inboedelverzekering vergelijken

Er zijn veel verzekeraars die een inboedelverzekering aanbieden. Je kan inboedelverzekeringen vergelijken om de goedkoopste inboedelverzekering te vinden. Zo kun je mooi besparen op je inboedelverzekering.

Wij helpen je graag

Bel 0186-607268 »

Tussen 09:00 en 17:00 staan wij je graag te woord. Neem gerust contact op als je vragen hebt over een verzekering.

Stuur ons een e-mail »

Stuur ons een e-mail en onze medewerkers nemen zo snel mogelijk contact met je op.

Voordelen

  • Goedkope inboedelverzekeringen
  • Online afsluiten en direct verzekerd
  • Binnen 5 minuten je inboedel verzekerd
  • Telefonisch goed bereikbaar

inboedelverzekering-online

[RICH_REVIEWS_SNIPPET category=”Inboedelverzekering”]

[RICH_REVIEWS_SHOW category=”Inboedelverzekering”]

Inboedelverzekering

Inboedelverzekering gezocht? Lees wat er eigenlijk onder een inboedelverzekering wordt verstaan. Uw inboedel, dat is alles wat zich in en om uw huis bevindt. Uw apparatuur, meubilair, kleding, boeken, cd’s en ga zo maar door. Probeer maar eens op te tellen hoeveel geld u heeft uitgegeven aan alles wat er verdwijnt wanneer uw huis geheel zou afbranden. Dat is alles bij elkaar vaak een behoorlijk kapitaal.

Dus wees verstandig en sluit een inboedelverzekering af.

Inboedelverzekering

We kennen de inboedelverzekering ook wel als brandverzekering, maar er zijn veel meer schade-oorzaken gedekt dan alleen brand. Inbraak is een veelvoorkomende en niet te vergeten waterschade. Daarnaast ontploffing, blikseminslag… allemaal gebeurtenissen die flinke schade kunnen veroorzaken.

Vergelijk inboedelverzekeringen

Inboedelverzekeringen dekken dus schade aan uw inboedel. Welke schadeoorzaken wel en niet gedekt zijn, dat kan per verzekering behoorlijk verschillen. Het is daarom belangrijk om bij het kiezen van een inboedelverzekering goed te kijken naar de voorwaarden.

Premie inboedelverzekering

Natuurlijk is de premie van de inboedelverzekering ook belangrijk. U wilt niet teveel premie betalen, optimaal is de voordeligste verzekering met de beste dekking. De inboedelverzekering premie is vooral afhankelijk van het verzekerde bedrag. Tussen verschillende verzekeraars zijn echter grote verschillen in de premie voor de inboedelverzekering. Goed vergelijken is daarom zeker raadzaam!

Vaststellen inboedelverzekering

Bij het vaststellen van het verzekerde bedrag voor uw inboedelverzekering, hoeft u meestal niet uw huis rond te gaan om van alles wat u heeft de waarde op te schrijven. Het verzekerde bedrag wordt doorgaans vastgesteld met een inboedelwaardemeter. Op basis van uw gezinssamenstelling, uw woning en uw inkomen wordt bepaald hoeveel uw inboedel gemiddeld genomen waard zal zijn.

U kunt dan geen last hebben van onderverzekering, dat wordt door de verzekeraar voor een aantal jaren gegarandeerd. Na verloop van tijd vult u dan weer opnieuw een inboedelwaardemeter in.

Goedkope inboedelverzekering

Vaak is een korting op de premie van uw inboedelverzekering mogelijk, als u een gecertificeerde beveiliging heeft. Het risico op inbraak is dan immers veel kleiner, en brandmelders zorgen voor een beperking van de schade bij brand.

Ook kunt u wellicht kiezen voor een eigen risico, om de premie te verlagen. Dan neemt u een klein deel van de schade voor uw eigen rekening, in ruil voor een de goedkoopste inboedelverzekering.

Vergelijk nu de goedkoopste inboedelverzekeringen

Weblog Inboedelverzekering

Bereid uw woning voor op de lente

Het is maart en de lente gaat weer stilaan beginnen. De staart van de winter en het begin van de lente is de perfecte periode om uw huis grondig na te lopen. Hoe is uw huis uit de winter gekomen, en is alles in orde […]

Lees meer »

Zonnepanelen, verzekeren met een opstal- of inboedelverzekering?

Het is de toekomst van onze energie: zonnepanelen. Steeds meer mensen plaatsen vandaag de dag zonnepanelen op hun dak voor het opwekken van eigen energie. Grote vraag is, vallen ze onder uw woonverzekering? Wij leggen het voor u uit. Opstalverzekering voor zonnepanelen Bij het hebben […]

Lees meer »

Verschillen in dekking inboedel- en opstalverzekering

Als u in het bezit bent van een eigen huis dan is een opstalverzekering verplicht maar een inboedelverzekering weer niet. Toch is het altijd aan te raden om een inboedelverzekering te nemen. Dit omdat u met een opstalverzekering vaak onderverzekerd bent en grote problemen kan […]

Lees meer »