Goedkoopste Doorlopende reisverzekering vergelijken & berekenen – Online en snel

Wij helpen je graag

Bel 0186-607268 »

Tussen 09:00 en 17:00 staan wij je graag te woord. Neem gerust contact op als je vragen hebt over een verzekering.

Stuur ons een e-mail »

Stuur ons een e-mail en onze medewerkers nemen zo snel mogelijk contact met je op.

Voordelen

  • Bereken de goedkoopste reisverzekering
  • Vergelijk reisverzekeringen binnen 1 minuut
  • Online afsluiten binnen 5 minuten, direct verzekerd
  • Onze medewerkers zijn telefonisch goed bereikbaar

goedkope-reisverzekering-zoeken

Reisverzekeringen vergelijken

Wil je zelf doorlopende reisverzekeringen vergelijken? Bij Verzekeringen-Online heb je snel een premieoverzicht met premies van meerdere verzekeraars.

Online reisverzekering, direct verzekerd

Als je een doorlopende reisverzekering afsluit via Verzekeringen-Online dan is je reis direct verzekerd. Je moet natuurlijk wel de vragen naar waarheid invullen. Binnen een paar minuten heb je al een reisverzekering met een aantrekkelijke premie!

Contact per telefoon of e-mail

Vragen over de verzekering voor jouw reis? Neem gerust contact met ons op. Je kunt ons altijd een mailtje sturen, maar ook per telefoon zijn wij goed bereikbaar. Wij helpen je graag!

[RICH_REVIEWS_SNIPPET category=”doorlopendereisverzekering”]

[RICH_REVIEWS_SHOW category=”doorlopendereisverzekering”]

Vergelijk je reisverzekering bij Verzekeringen-Online

Heb je een doorlopende reisverzekering nodig? Dan doe je er verstandig aan om een berekening te maken en in de vergelijking van onze website een goedkope verzekering uit te zoeken.

Als je de premies gaat berekenen dan kun je aangeven welke dekkingen jouw verzekering moet bevatten. Zo kan je de verzekering laten aansluiten op jouw behoeftes. Vervolgens kun je in het overzicht verzekeringen vergelijken.

Verzekering gevonden?

Als je de juiste verzekering gevonden en hebt kun je deze meteen afsluiten. Na het afsluiten ben je direct vanaf de door jou gekozen ingangsdatum doorlopende verzekerd, het hele jaar door.

Aanbod reisverzekeringen

Op onze website hebben wij een aanbod samengesteld van gerenommeerde maatschappijen. Alle verzekeraars zijn al jarenlang actief in Nederland. Wij proberen de verzekeringen met de laagste premies aan te bieden zodat u ook de goedkoopste premie betaalt.

Weblog Reisverzekering

Welke regels gelden er op de skipiste?

Weet u welke regels er gelden op de skipiste? Inmiddels zit het wintersportseizoen er bijna op maar misschien bent u vanwege de goede sneeuw condities nog van plan om richting de alpen te gaan. Miljoenen Nederlanders gaan elk jaar op wintersport en ruim 65.000 hiervan […]

Lees meer »

Vergoeding bij vertraging met een reis- of annuleringsverzekering

Indien u op reis gaat met het vliegtuig is het altijd verstandig om een annuleringsverzekering af te sluiten. Mocht uw vlucht vertraging oplopen dan heeft u in de meeste gevallen recht op een vergoeding van maximaal 3 dagen. Er zijn echter ook andere situaties waarin […]

Lees meer »

Zomervakantie geboekt? Deze 3 verzekeringen heeft u minimaal nodig

Heeft u uw zomervakantie al geboekt? Wordt het dit jaar een all-inclusive vakantie, of misschien een actieve vakantie waar u gaat kajakken, mountainbiken, surfen of lange wandeltochten gaat maken? Hoe dan ook, het is erg belangrijk dat u goed verzekerd bent tijdens uw vakantie. Een […]

Lees meer »