Online doorlopende reisverzekering

 • Online een doorlopende reisverzekering afsluiten? Via Verzekeringen-Online kan je snel en eenvoudig doorlopende reisverzekeringen vergelijken. Zoek de goedkoopste reisverzekering. Binnen enkele minuten je reis het hele jaar verzekerd.

Online Doorlopende reisverzekering afsluiten – Goedkoop en snel

Doorlopende reisverzekering

Als je op reis gaat dan loop je risico’s die je normaal gesproken niet loopt. Gelukkig kan je je met een reisverzekering goed verzekeren tegen de financiële gevolgen van schades tijdens je reis.

Als je meerdere keren per jaar op vakantie gaat, of als je één keer per jaar langer op vakantie gaat dan is een doorlopende reisverzekering vaak voordeliger. Zeker wanneer je doorlopende reisverzekeringen vergelijkt kan je jezelf op vakanties en andere reizen tegen lage kosten het hele jaar verzekeren.

Kenmerken doorlopende reisverzekering

Een doorlopende reisverzekering is het hele jaar door geldig. Je bent dus zolang je polis geldig is altijd verzekerd tijdens je buitenlandse reizen en reizen in Nederland. Dit is een voordeel ten opzichte van de kortlopende reisverzekering, welke je voor de duur van een bepaalde reis of vakantie afsluit.

De reisverzekeringen van Verzekeringen-Online

Via onze website kan je snel en eenvoudig online je reisverzekering afsluiten. In ons overzicht hebben wij meerdere reisverzekeraars opgenomen. Je kan zelf de reisverzekering zoeken die het beste bij je past, of misschien ben jij wel gewoon op zoek naar de goedkoopste reisverzekering.

Dekkingen reisverzekering

Een reisverzekering bestaat uit een basispakket dat aangevuld kan worden met dekkingen. Het is goed om de samenstelling van je reisverzekering aan te laten sluiten op je wensen. De volgende dekkingen kun je afsluiten op je doorlopende reisverzekering:

Extra dekkingen doorlopende reisverzekering

 • Bagage
 • Bijzondere (winter)sporten
 • Medische kosten
 • Ongevallen
 • Rechtsbijstand

Aanvullende dekkingen doorlopende reisverzekering

 • Dekkingsgebied
 • Uitgebreide sportuitrusting
 • Geld- en reischeques
 • 180 dagen
 • Autohulppakket+

Doorlopende annuleringsverzekering

Naast de extra dekkingen en aanvullende dekkingen kun je ook nog een annuleringsverzekering afsluiten die net als je doorlopende reisverzekering het hele jaar geldig is.

Wij helpen je graag

Bel 0186-607268 »

Tussen 09:00 en 17:00 staan wij je graag te woord. Neem gerust contact op als je vragen hebt over een verzekering.

Stuur ons een e-mail »

Stuur ons een e-mail en onze medewerkers nemen zo snel mogelijk contact met je op.

Voordelen

 • Bereken de goedkoopste reisverzekering
 • Vergelijk reisverzekeringen binnen 1 minuut
 • Online afsluiten binnen 5 minuten, direct verzekerd
 • Onze medewerkers zijn telefonisch goed bereikbaar

doorlopende-reisverzekering-online-afsluiten

doorlopendereisverzekering

Beoordeel Verzekeringen-Online

Wij worden gemiddeld beoordeeld met: ★★★★☆ 4.2 sterren. Dit gemiddelde is gebaseerd op 4 beoordelingen. Wil jij ons ook beoordelen? Graag! Klik hier om jouw beoordeling achter te laten.
5 1

Doorlopende reisverzekering

★★★★☆
4 5 1
Online afsluiten en niet duur

Reisverzekering doorlopend

★★★★☆
4 5 1
Goed duidelijk overzicht gebaseerd op prijs. Ik moest wel even de voorwaarden induiken om dat dingen uit te zoeken. Maar de voorwaarden werden gewoon weergegeven. Dus dat was eigenlijk ook niet zo een groot probleem.

Doorlopende reisverzekering

★★★★★
5 5 1
geen opmerkingen

Weblog Reisverzekering

Meer ongevallen wintersporters in 2017

Het aantal wintersporters dat dit seizoen melding maakte van een ongeval bij de Eurocross Assistance alarmcentrale is toegenomen van 1400 naar 1500 dit jaar. Het laat zien dat het afsluiten van een reisverzekering met wintersportdekking van groot belang kan zijn. Want indien er iets met […]

Lees meer »

Vergoedt mijn reisverzekering de risico’s van het huren van een scooter tijdens mijn vakantie?

Het komt vaak voor dat mensen tijdens de vakantie een scooter of brommer huren. In Nederland sluit je een bromfietsverzekering af wanneer je zo’n voertuig koopt. Maar dat doe je natuurlijk niet voor een paar dagen op een gehuurde scooter tijdens je vakantie. Dekt je […]

Lees meer »

Onwetendheid over de reisverzekering kan veel geld kosten tijdens de vakantie

We komen het helaas vaker tegen. Verzekeringnemers denken dat alle medische kosten tijdens een ski-ongeval gedekt zijn. Uit onderzoek van de ANWB blijkt dat 49% van de Nederlanders denkt dat een reddingsactie van de piste wordt gedekt door de reisverzekering. Maar de waarheid is anders. […]

Lees meer »