Online doorlopende reisverzekering

 • Online een doorlopende reisverzekering afsluiten? Via Verzekeringen-Online kan je snel en eenvoudig doorlopende reisverzekeringen vergelijken. Zoek de goedkoopste reisverzekering. Binnen enkele minuten je reis het hele jaar verzekerd.

Online Doorlopende reisverzekering afsluiten – Goedkoop en snel

Doorlopende reisverzekering

Als je op reis gaat dan loop je risico’s die je normaal gesproken niet loopt. Gelukkig kan je je met een reisverzekering goed verzekeren tegen de financiële gevolgen van schades tijdens je reis.

Als je meerdere keren per jaar op vakantie gaat, of als je één keer per jaar langer op vakantie gaat dan is een doorlopende reisverzekering vaak voordeliger. Zeker wanneer je doorlopende reisverzekeringen vergelijkt kan je jezelf op vakanties en andere reizen tegen lage kosten het hele jaar verzekeren.

Kenmerken doorlopende reisverzekering

Een doorlopende reisverzekering is het hele jaar door geldig. Je bent dus zolang je polis geldig is altijd verzekerd tijdens je buitenlandse reizen en reizen in Nederland. Dit is een voordeel ten opzichte van de kortlopende reisverzekering, welke je voor de duur van een bepaalde reis of vakantie afsluit.

De reisverzekeringen van Verzekeringen-Online

Via onze website kan je snel en eenvoudig online je reisverzekering afsluiten. In ons overzicht hebben wij meerdere reisverzekeraars opgenomen. Je kan zelf de reisverzekering zoeken die het beste bij je past, of misschien ben jij wel gewoon op zoek naar de goedkoopste reisverzekering.

Dekkingen reisverzekering

Een reisverzekering bestaat uit een basispakket dat aangevuld kan worden met dekkingen. Het is goed om de samenstelling van je reisverzekering aan te laten sluiten op je wensen. De volgende dekkingen kun je afsluiten op je doorlopende reisverzekering:

Extra dekkingen doorlopende reisverzekering

 • Bagage
 • Bijzondere (winter)sporten
 • Medische kosten
 • Ongevallen
 • Rechtsbijstand

Aanvullende dekkingen doorlopende reisverzekering

 • Dekkingsgebied
 • Uitgebreide sportuitrusting
 • Geld- en reischeques
 • 180 dagen
 • Autohulppakket+

Doorlopende annuleringsverzekering

Naast de extra dekkingen en aanvullende dekkingen kun je ook nog een annuleringsverzekering afsluiten die net als je doorlopende reisverzekering het hele jaar geldig is.

Wij helpen je graag

Bel 0186-607268 »

Tussen 09:00 en 17:00 staan wij je graag te woord. Neem gerust contact op als je vragen hebt over een verzekering.

Stuur ons een e-mail »

Stuur ons een e-mail en onze medewerkers nemen zo snel mogelijk contact met je op.

Voordelen

 • Bereken de goedkoopste reisverzekering
 • Vergelijk reisverzekeringen binnen 1 minuut
 • Online afsluiten binnen 5 minuten, direct verzekerd
 • Onze medewerkers zijn telefonisch goed bereikbaar

doorlopende-reisverzekering-online-afsluiten

[RICH_REVIEWS_SNIPPET category=”doorlopendereisverzekering”]

[RICH_REVIEWS_SHOW category=”doorlopendereisverzekering”]

Weblog Reisverzekering

Welke regels gelden er op de skipiste?

Weet u welke regels er gelden op de skipiste? Inmiddels zit het wintersportseizoen er bijna op maar misschien bent u vanwege de goede sneeuw condities nog van plan om richting de alpen te gaan. Miljoenen Nederlanders gaan elk jaar op wintersport en ruim 65.000 hiervan […]

Lees meer »

Vergoeding bij vertraging met een reis- of annuleringsverzekering

Indien u op reis gaat met het vliegtuig is het altijd verstandig om een annuleringsverzekering af te sluiten. Mocht uw vlucht vertraging oplopen dan heeft u in de meeste gevallen recht op een vergoeding van maximaal 3 dagen. Er zijn echter ook andere situaties waarin […]

Lees meer »

Zomervakantie geboekt? Deze 3 verzekeringen heeft u minimaal nodig

Heeft u uw zomervakantie al geboekt? Wordt het dit jaar een all-inclusive vakantie, of misschien een actieve vakantie waar u gaat kajakken, mountainbiken, surfen of lange wandeltochten gaat maken? Hoe dan ook, het is erg belangrijk dat u goed verzekerd bent tijdens uw vakantie. Een […]

Lees meer »