Offerte caravanverzekering

Via deze site kun je gemakkelijk en snel online een offerte voor een caravanverzekering aanvragen. Je kunt kiezen uit meerdere caravanverzekeringen, momenteel kun je van twee verzekeraars de premie opvragen. Op deze manier kun je goed en eenvoudig polisvoorwaarden en premies van verschillende caravanverzekeringen vergelijken. Er zijn twee soorten caravanverzekeringen mogelijk:

  • Beperkt Casco caravanverzekering
  • Volledig Casco caravanverzekering

De wettelijke aansprakelijkheid wanneer je caravan achter je auto hangt en je op de weg rijdt is standaard meeverzekerd op je autoverzekering. Dit is omdat een caravan geen zelfstandig motorrijtuig is maar altijd voortgetrokken wordt door een ander motorrijtuig.

Met een beperkte casco dekking ben je alleen verzekerd tegen diefstal en ruitbreuk. En met een volledige casco verzekering heb je de meest uitgebreide dekking.

Via deze website kun je verzekeringen vergelijken en vervolgens een offerte aanvragen. Je kunt er ook voor kiezen om de caravanverzekeringen direct online af te sluiten.

Vergelijk caravanverzekeringen

Voordat je een caravanverzekering gaat afsluiten is het van belang om goed de premies en de polisvoorwaarden te vergelijken van verschillende caravanverzekeringen. Veel verzekeringsmaatschappijen hebben ondoorzichtige en moeilijk leesbare polisvoorwaarden. Een goede vergelijking van caravanverzekeringen is dan ook moeilijk. Want ook de hoogte van het eigen risico en de verzekerde bedragen zijn van belang bij de uiteindelijke bepaling van de premie voor je caravanverzekering. Vergelijk caravanverzekeringen dan ook niet alleen op de hoogte van de premie want dan kun je wel eens bedrogen uitkomen. De goedkoopste caravanverzekering is niet altijd de beste!

Goedkope caravanverzekering

Je kunt ook een goedkopere caravanverzekering afsluiten door bijvoorbeeld je eigen risico te verhogen of door de verzekerde bedragen te verlagen. Daarnaast kun je vaak ook een goedkope caravanverzekering afsluiten in een pakketpolis. Vaak krijgt je korting op de premie wanneer je een pakketverzekering afsluit bij dezelfde verzekeringsmaatschappij. Via deze site kun je eenvoudig offertes aanvragen voor meerdere verzekeringen bij diverse verzekeringsmaatschappijen.