Bootverzekering online afsluiten

  • Op zoek naar een bootverzekering die je eenvoudig online kunt afsluiten? Via DirectVerzekerd.nl kan je goedkoop een bootverzekering afsluiten. Binnen enkele minuten is jouw boot verzekerd.

Online Bootverzekering afsluiten – Goedkoop en snel

Bootverzekering

Nederlanders houden van het water. In Nederland zijn ongeveer een half miljoen pleziervaartuigen in vele soorten en maten. Veel boten vallen niet onder de aansprakelijkheidsverzekering die je als particulier kan afsluiten. Daarom doe je er als booteigenaar verstandig aan om een bootverzekering met WA-dekking af te sluiten.

De WA-bootverzekering vergoedt materiële schade en/of letselschade die je met jouw boot veroorzaakt bij anderen. De schade die je aan je eigen boot hebt wordt dus niet vergoed met een WA-bootverzekering.

Schade aan je eigen boot kun je verzekeren met een cascobootverzekering. Het is belangrijk dat je een goede afweging maakt of je jouw boot wel of niet casco verzekerd. Zaken die je in je overweging kan meenemen zijn de waarde van je boot, het risico op schade en de financiële mogelijkheden die je hebt om zelf schade op te vangen. Advies nodig? Neem gerust even contact op met één van onze medewerkers.

Wij helpen je graag

Bel 0186-607268 »

Tussen 09:00 en 17:00 staan wij je graag te woord. Neem gerust contact op als je vragen hebt over een verzekering.

Stuur ons een e-mail »

Stuur ons een e-mail en onze medewerkers nemen zo snel mogelijk contact met je op.

Voordelen

  • Direct online vergelijken
  • Zoek de goedkoopste verzekering
  • Online afsluiten en direct verzekerd
  • Ook telefonisch bereikbaar

[RICH_REVIEWS_SNIPPET category=”Bootverzekering”]

[RICH_REVIEWS_SHOW category=”Bootverzekering”]

Via deze site kun je gemakkelijk en snel online een offerte bootverzekering aanvragen. Op deze manier kun je goed en gemakkelijk polisvoorwaarden en premies van verschillende bootverzekeringen vergelijken. Als je het prettig vindt om persoonlijk advies, voorlichting en informatie te krijgen dan kun je ook de telefoon pakken. Wij zijn namelijk telefonisch goed bereikbaar en geven je graag advies.

Je boot is een belangrijk bezit en daarom is een bootverzekering geen overbodige luxe. Niet alleen is er regelmatig een groot financieel belang mee gemoeid maar ook is het je ontspanning en vertier. Met een bootverzekering zorg je ervoor dat je belangen beschermd zijn tegen geheel of gedeeltelijk verlies of schade. Jekunt een boot- of pleziervaartuigverzekering afsluiten voor zeilboten, (open)speedboten, motorboten, de inboedel daarvan en de bijbehorende trailer.

Premies & voorwaarden bootverzekeringen

Voordat je een bootverzekering gaat afsluiten is het van belang om goed de premies en de polisvoorwaarden van verschillende bootverzekeringen te vergelijken. Een goede vergelijking van bootverzekeringen is dan ook moeilijk. Want ook de hoogte van het eigen risico en de verzekerde bedragen zijn van belang bij de uiteindelijke bepaling van de premie voor uw bootverzekering.

Vergelijk bootverzekeringen dan ook niet alleen op de hoogte van de premie want dan kun je wel eens bedrogen uitkomen. De goedkoopste bootverzekering is niet altijd de beste!

Goedkope bootverzekering
Je kunt ook een goedkopere bootverzekering afsluiten door bijvoorbeeld het eigen risico te verhogen of door de verzekerde bedragen te verlagen. Daarnaast kun je vaak ook een goedkope bootverzekering afsluiten in een pakketpolis. Ook krijg je veelal korting op de premie wanneer je een pakketverzekering afsluit bij dezelfde verzekeringsmaatschappij.