Goedkoopste Autoverzekering vergelijken & berekenen – Online en snel

Wij helpen je graag

Bel 0186-607268 »

Tussen 09:00 en 17:00 staan wij je graag te woord. Neem gerust contact op als je vragen hebt over een verzekering.

Stuur ons een e-mail »

Stuur ons een e-mail en onze medewerkers nemen zo snel mogelijk contact met je op.

Onze voordelen

  • Vergelijk online autoverzekeringen
  • Vergelijking met breed aanbod
  • Je auto online verzekeren
  • Altijd mogelijkheid tot contact

autoverzekering vergelijken

Je auto is direct verzekerd

Bij ons kan je online jouw polis afsluiten. Daarmee ben je direct verzekerd. Je auto krijgt voorlopige dekking en je mag gelijk gaan rijden. Je moet de online verzekeringsaanvraag uiteraard wel naar waarheid invullen.

Eenvoudig afsluiten

Bij Verzekeringen-Online kan je in een paar klikken jouw verzekering afsluiten. Gemakkelijker kan bijna niet! Verzekeringen-Online werkt met zeer betrouwbare verzekeraars, veiligheid en betrouwbaarheid staan bij ons hoog in het vaandel.

Vergelijk zelf autoverzekering

Je hebt binnen één minuut een overzicht van een groot aantal autoverzekeringen. Je kan zelf de verzekeringen vergelijken. Zo ben je goedkoop  verzekerd.

[RICH_REVIEWS_SNIPPET category=”Autoverzekering”]

[RICH_REVIEWS_SHOW category=”Autoverzekering”]

Het vergelijken van je autoverzekering bij Verzekeringen-Online

In Nederland is het verplicht om een autoverzekering af te sluiten voor je auto. Er zijn veel verzekeraars en nog veel meer autoverzekeringen. Het is verstandig om niet voor de eerste de beste autoverzekering te kiezen maar voorafgaand aan je keuze een vergelijking van autoverzekeringen te maken. Dit kan via onze website snel en eenvoudig. Zoek zelf de beste en goedkoopste autoverzekering.

Verzekeraars baseren de premie van hun autoverzekeringen op het type auto (merk, klasse), het aantal schadevrije jaren dat je hebt en ook op jouw regio. Zo zijn er meer kenmerken van jou of je auto die een verzekeraar gebruikt om een premie te berekenen. Op onze website vragen wij je een aantal van deze gegevens in te voeren zodat wij een vergelijking voor je kunnen maken met alle verzekeraars op een rijtje.

Hoe kun je een autoverzekering vergelijken?

Via Verzekeringen-Online kan je goedkope autoverzekeringen vinden door premies van autoverzekeringen te berekenen. Je bespaart op deze manier tijd en geld. Het is eenvoudig om een autoverzekering te vergelijken. Je vult een aantal vragen met betrekking tot de auto en jezelf in en je hebt direct een overzicht met premies.

Je kunt na het vergelijken van de autoverzekeringen een autoverzekering selecteren en afsluiten. Het is ook mogelijk om eerst online de offerte van je verzekering op te vragen en desgewenst op te sturen. Je kunt de offerte later nog omzetten in een verzekering auto. Als je de verzekering wel wilt afsluiten dan kan dit binnen 5 minuten. Een autoverzekering vergelijken en afsluiten is erg makkelijk en doe je via Verzekeringen-Online.

Autoverzekering vergelijken: beschikbare dekkingen

Als je een autoverzekering gaat vergelijken dan moet je een dekking kiezen. Er zijn drie dekkingen voor de autoverzekering:

  • W.A. (wettelijke aansprakelijkheid). Deze dekking is verplicht en biedt dekking voor schade die je veroorzaakt met je auto. Schade aan jouw auto of aan jezelf wordt niet vergoed. W.A. is de minst uitgebreide dekking. Het is ook de goedkoopste dekking die je kunt kiezen als je de autoverzekering vergelijkt.
  • W.A. + Beperkt Casco (ook bekend als W.A.+ of W.A. Plus). Met deze dekking heb je de W.A.-dekking. Daarnaast wordt ook schade vergoed aan je eigen auto als deze is veroorzaakt door brand, diefstal, storm en ruitbreuk. Deze dekking dekt nog steeds niet de schade die je zelf veroorzaakt aan de auto.
  • W.A. Volledig Casco (ook bekend als All Risk). Dit is de meest uitgebreide dekking die er is. Alle schades die gedekt worden onder de W.A.- en W.A. + Beperkt Casco dekking zijn gedekt met Volledig Casco. Daarnaast wordt ook schade aan je eigen auto vergoed.

Weblog Autoverzekering

Schadevrije jaren weg na inleveren leaseauto?

Klopt het dat u geen schadevrije jaren heeft na het  inleveren van uw lease auto? Ja, feitelijk gezien wel helaas. Tenzij de leasemaatschappij is aangesloten bij Roy-data, dit is een centrale database die schadevrije jaren registreert op naam van de verzekeringnemer. Maar uit onderzoek van […]

Lees meer »

Economisch en Technisch Total Loss

U komt in de vervelende situatie dat uw auto flinke schade oploopt door een ongeluk. In het slechtste geval is uw auto total loss en wordt u geconfronteerd met de termen economisch en technisch total loss. Wanneer is een auto nu total loss en wat […]

Lees meer »

Voorkom een oververhitte motor tijdens uw zomervakantie

Het is weer tijd voor de zomervakantie, en dus gaan veel mensen met hun auto op avontuur. Tijdens de lange vakantieritten in het warme zomerweer wil het nog wel eens gebeuren dat u geconfronteerd wordt met een oververhitte motor. Dit kan voor uw auto zeer […]

Lees meer »